Nyheder fra bestyrelsen

6. februar 2023

VASKEKÆLDRE
På grund af renovering af vaskekældererne (maling) er følgende vaskekældre lukket:
Blok 4 og 6 uge 7 mandag d.13/02 – fredag d. 17/02 Ingen lukning uge 8 pga. vinterferie Blok 8 og 10 uge 9 mandag d. 27/02 – fredag d. 3/03 Blok 12 og 14 uge 10 mandag d. 6/03 – fredag d. 10/03
Mvh. Bestyrelsen

21. september 2022

TYVERI AF BENZIN

En uskik er åbenbart kommet til Dommervænget, idet vi har haft det første tilfælde af tyveri af benzin fra en bil, parkeret i en af vores garager ved Blok 14.

Vi opfordrer derfor alle beboere i alle vores beboerblokke til at holde øje med, om der er personer i eller ved garagerne, som man ikke er vant til at se der.

Mvh. Bestyrelsen

NB:  GARAGELEJEKONTRAKT

Porten skal altid være efterladt lukket og låst 🙂

29. december 2021

Glædelig jul fra bestyrelsen

Julehygge

7. februar 2021

VIGTIG INFO: Partshøring vedr. nybyggeri på Gyvelvej 55B
OBS – det er kun beboere i blok 6-14 der har modtaget info i e-boks

Bestyrelsen om partshøring

29. januar 2021

Det er nu muligt at låne en luftskruenøgle til udluftning af radiator hos Lars (gårdmand), han holder til i Blok 4E i kælderen.

27. september 2020

Læs her vedr. faldstammeprojektet:

Referat af faldstammemøde

8. september 2020

Besked fra Roskilde Kommune:

Styrelsen for Patientsikkerhed har oplyst os om, at der i øjeblikket er 30 borgere i Roskilde Kommune, der er smittet med corona.
Smittetallet er desværre stigende, og Roskilde er nu i den røde kategori i oversigten fra sundhedsmyndighederne.
Derfor er det vigtigt, at I bidrager til at bremse smittespredningen. Det gælder både i forhold til jeres egen praksis – især kan vi desværre se at sociale arrangementer har startet mange smittekæder i den seneste tid – og i forhold til at bringe budskabet videre.
Hvis vi skal holde smittetallet nede, er det vigtigt, at vi sammen minder hinanden om at overholde myndighedernes anvisninger.
I samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer kommunen, at der er behov for, at vi alle øger opmærksomheden omkring Sundhedsstyrelsens retningslinjer:
• Holde afstand (aktuelt mindst 1 meter)
• Vaske hænder eller bruge håndsprit
• Host eller nys i dit ærme
• Undgå håndtryk, kindkys og kram
• Gør grundigt rent
På forhånd stor tak for hjælpen!
Venlig hilsen
Kultur og Idræt
Roskilde Kommune
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Tlf.: 46313000

9. juli 2020

Nu kan du blive medlem af en ny facebook gruppe, der hedder EF Dommervænget 4-14. Du kan følge linket her: https://www.facebook.com/groups/3944773828930011/

For at blive medlem, skal du anmode om medlemskab og så bliver du godkendt af en administrator.

Siden/gruppen er tiltænkt alle der bor i ejerforeningen. Meningen er, at vi skal kunne hjælpe hinanden, når vi bor tæt sammen.
Negative og hadefulde opslag vil blive slettet uden varsel.

4. juni 2020

Interessant omkring butiksarealet:

https://sn.dk/Roskilde-Avis/Tomt-butikscenter-rives-ned-90-boliger-til-Dommervaenget/artikel/946716

13. JAN 2020

TYVERI AF SKO MED MERE, DER ER HENSTILLET UDEN FOR BEBOERNES ENTREDØRE

Vi er for tiden plaget af, at nogen stjæler de sko med mere, som nogle beboere har hensat uden for deres entredør. Det er selvfølgelig trist at miste disse effekter, men samtidig står der jo i vores husorden, at der ikke må opstilles ting, som hindrer færdsel på trapper, i gangarealer og indgangspartier :-).

Vi skal derfor opfordre alle beboere til at anbringe/placere deres fodtøj inde i deres lejligheder 🙂

Samtidig gøres der opmærksom på, at vores gårdmand Lars – som også står for vores trappevask – ikke skal bruge sin tid på at flytte diverse sko frem og tilbage, inden han kan komme til at vaske trapper.

De steder, hvor der er placeret sko foran entredøren, bliver der derfor ikke vasket fremover.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
& Lars Gårdmand

E/F Dommervænget 4-14,
4000 Roskilde,
Bestyrelsen. August – 2019.
(Revideret den 14 NOV 2019).

E/F’S FORVALTNING AF
P-TILLADELSER:

Da vi den 02 MAR 2017 indgik en samarbejdsaftale med City Parkeringsservice A/S, 2610 Rødovre, var det på grund af utallige henvendelser til Bestyrelsen om de dårlige parkeringsforhold der var i vores E/F. Det var tydeligt, at hovedårsagen hertil dels var mangler ved vores byggeri fra dets start i 1966-67, hvor man projekterede alt for få parkeringspladser i hele området. Da så selve vejen Dommervænget fra Bymarken og hen til Hedeboparken, af Roskilde Kommune, blev ændret til P-fri Zone blev problemet bare større. Såvel vores Gårdmand som vores beboere kunne tydeligt observere, at medlemmerne af AB især benyttede vores p-pladser i vores ”P-båse”.
Samtidig havde vi i E/F været plaget af, af mange af vores medlemmer (og nok også dem fra AB), parkerede på vores fortove i ”Dommervænge-buen”. Vi opsatte derfor pullerter til en pris på ca. 90.000 kr, og fik derved vores fortove givet tilbage til fodgængerne.
Vi indledte undersøgelser om vores muligheder ved Roskilde Kommune og private P-firmaer. Roskilde Kommune oplyste, at ”Dommervænge-buen” er privat fællesvej med AB, og her er det kommunen der udfører P-kontrol. Dette konstaterede vi ikke virkede men fik dog efter pres oplyst af kommunen, at pladserne i vores ”P-båse” samt alle P-pladser ved opkørslerne til vores boligblokke tilhørte E/F alene, og der kunne derfor godt etableres privat P-kontrol på disse områder. Efter aftalen med City Parkeringsservice A/S skete der en klar bedring af vores parkeringssituation. Vi har siden da løbende øget antallet af p-pladser i vores område med 30 nye pladser!
Vores nuværende status i E/F er følgende:

Antal lejligheder i E/F Dommervænget 4-14, 4000 Roskilde : 154
Antal Garager til udlejning : 57
Antal P-pladser i vores ”P-båse” med P-tilladelse : 86
Antal ”frie” pladser ved Blok-4 og Blok-14, uden P-tilladelse : 15
Antal ”frie” pladser i Dommervænge-buen sammen med AB : 30
Antal udstedte P-tilladelser i E/F : 112
Antal lejligheder der ikke har en P-tilladelse : 42
(heraf er der 9 lejligheder der har Garageleje).

Der kan kun udstedes 1 P-tilladelse pr. lejlighed i E/F og kun til personer der bebor en lejlighed i E/F.
Det er ikke afgørende om det er en privat bil eller en firmabil.
Selvom man lejer en Garage kan man stadig også få en P-tilladelse.

Sluttelig kan det bemærkes, at mange af de beboere, der ikke har en P-tilladelse eller er lejer af en Garage, fortrinsvis er ældre beboere. I takt med at de af forskellige årsager fraflytter E/F, vil der fortrinsvis komme yngre mennesker ind i disse lejligheder med 1 eller flere biler. Dette vil naturligvis øge presset på vores P-pladser – hvilket også var en af årsagerne til, at Bestyrelsen ikke kunne støtte et forslag i foråret 2019 om indførelse af P-tilladelse nr.2 til dem der måtte ønske dette – ej heller i en prøveperiode….

6. oktober 2019:

Indvielse af vores nye naturlegeplads mellem blok 12 og 14. Mange søde børn og forældre/bedsteforældre var mødt frem søndag kl. 10 for at være med til indvielsen af vores nye naturlegeplads. Charlott, som har været designer og tovholder, sammen med det grønne udvalg og bestyrelsen var der også.

Vi siger tusind tak for en dejlig indvielse med masser af sol, wienerbrød og kaffe.

 

Opstart: 14. aug. 2019                                             20. aug. 2019

 

Det grønne udvalg 🙂                                               Charlott til højre

 

Charlott fortæller om de tre orme, Alpha, Gamma og Omega.

 

Glade beboere og masser af glade børn 🙂

4. oktober 2019:

Nye flotte kirsebærtræer og lavendler ved p-pladserne ved blok 14.

Roskilde Badet

Nyhedsbrev om støj fra byggepladsen

27. august 2019

Det at være nabo til et stort byggeri som Roskilde Badet kræver tålmodighed, med diverse lastbilskørsel, støv og larm. Vi er desværre en del forsinket og det gør ikke generne fra byggeriet mindre for jer. Vi har en forventning om at byggeriet kan indvies i forsommeren næste år. I forbindelse med byggeriet har der været en del støj, også støj som ikke overholder kommunens, ”Forskrift for miljøhensyn ved bygge- og anlægsaktiviteter”. Det skal vi beklage. Vi skal fra bygherres side gøre alt, for at undgå vi overskrider de støjgrænser, der er sat af kommunen på 70 dB i skel. Dette vil igen blive taget op på vores ugentlige møder med entreprenørerne. Derudover vil vi nu sætte støjmålere op i skel for at kunne dokumenterer at vi overholder kommunens grænseværdier.
Fremdriften på byggeriet kører desværre ikke som planlagt. Det har bl.a. været nødvendigt at skifte alle de leverede betonfacadeelementer, som vi tidligere har informeret om. Dette arbejde er nu afsluttet, alle elementer er skiftet og der er kommet tagelementer på hele svømmehallen. I forbindelse med udskiftningen af betonelementerne og oplægning af tageelementer har der været en del støj, som muligvis har overskredet grænseværdierne. Det er selvfølgelig ikke i orden. Snart begynder monteringen af glasfacaderne, så bygningen kan blive lukket. Dette skulle meget gerne reducere generne fra byggeriet betragteligt.
Støj
Fra den 4. september og en uge frem bliver fundamentet til den store tårnkran, som nu er fjernet, brudt ned. Det betyder at der vil komme ekstraordinær støj fra de maskiner der skal nedbryde fundamentet.
Vi håber endnu engang på jeres forståelse.
Støjgenerne, generelt, bør blive mindre nu hvor fremtidige arbejde vil foregå indendørs.
Med venlig hilsen
Vagn Højgaard
Bygherrerådgiver
Roskilde Kommune
mail: vagnhj@roskilde.dk 130994432
.
.
.

Se brevet som PDF ved at trykke på linket:

Nyhedsbrev om Roskilde Badet