Nyheder

6. oktober 2019:

Indvielse af vores nye naturlegeplads mellem blok 12 og 14. Mange søde børn og forældre/bedsteforældre var mødt frem søndag kl. 10 for at være med til indvielsen af vores nye naturlegeplads. Charlott, som har været designer og tovholder, sammen med det grønne udvalg og bestyrelsen var der også.

Vi siger tusind tak for en dejlig indvielse med masser af sol, wienerbrød og kaffe.

 

Opstart: 14. aug. 2019                                             20. aug. 2019

 

Det grønne udvalg 🙂                                               Charlott til højre

 

Charlott fortæller om de tre orme, Alpha, Gamma og Omega.

 

Glade beboere og masser af glade børn 🙂

4. oktober 2019:

Nye flotte kirsebærtræer og lavendler ved p-pladserne ved blok 14.

Roskilde Badet

Nyhedsbrev om støj fra byggepladsen

27. august 2019

Det at være nabo til et stort byggeri som Roskilde Badet kræver tålmodighed, med diverse lastbilskørsel, støv og larm. Vi er desværre en del forsinket og det gør ikke generne fra byggeriet mindre for jer. Vi har en forventning om at byggeriet kan indvies i forsommeren næste år. I forbindelse med byggeriet har der været en del støj, også støj som ikke overholder kommunens, ”Forskrift for miljøhensyn ved bygge- og anlægsaktiviteter”. Det skal vi beklage. Vi skal fra bygherres side gøre alt, for at undgå vi overskrider de støjgrænser, der er sat af kommunen på 70 dB i skel. Dette vil igen blive taget op på vores ugentlige møder med entreprenørerne. Derudover vil vi nu sætte støjmålere op i skel for at kunne dokumenterer at vi overholder kommunens grænseværdier.
Fremdriften på byggeriet kører desværre ikke som planlagt. Det har bl.a. været nødvendigt at skifte alle de leverede betonfacadeelementer, som vi tidligere har informeret om. Dette arbejde er nu afsluttet, alle elementer er skiftet og der er kommet tagelementer på hele svømmehallen. I forbindelse med udskiftningen af betonelementerne og oplægning af tageelementer har der været en del støj, som muligvis har overskredet grænseværdierne. Det er selvfølgelig ikke i orden. Snart begynder monteringen af glasfacaderne, så bygningen kan blive lukket. Dette skulle meget gerne reducere generne fra byggeriet betragteligt.
Støj
Fra den 4. september og en uge frem bliver fundamentet til den store tårnkran, som nu er fjernet, brudt ned. Det betyder at der vil komme ekstraordinær støj fra de maskiner der skal nedbryde fundamentet.
Vi håber endnu engang på jeres forståelse.
Støjgenerne, generelt, bør blive mindre nu hvor fremtidige arbejde vil foregå indendørs.
Med venlig hilsen
Vagn Højgaard
Bygherrerådgiver
Roskilde Kommune
mail: vagnhj@roskilde.dk 130994432
.
.
.

Se brevet som PDF ved at trykke på linket:

Nyhedsbrev om Roskilde Badet